Wally, szacun i to nie ze względu na alk :szeroki_usmiech
Wymiana włącznika świateł na chromowany z Golfa VII
Zwiń
X
-
Wymiana włącznika świateł na chromowany z Golfa VII
Witam,
Niedługo będę posiadaczem swojej octavii i powoli szukam jakie mody można ciekawe powprowadzać do octavii, natknąłem się na temat pewnego Bułgara, który zrobił kilka ciekawych modów. Jednym z nich jest wymiana włącznika świateł na chromowany który występuje G7, moim zdaniem wygląda troszkę lepiej niż ten skodowy. Jedyny minus który może przeszkadzać to białe podświetlenie ikonek. Nr włącznika 5G0941431BD
I zdjęcia od wspomnianego Bułgara
i źródło:
link
-
-
Jedyny minus który może przeszkadzać to białe podświetlenie ikonek
Wg. mnie również w O3 da się ten włącznik rozebrać i po prostu podmienić płytkę z diodami lub tylko przełożyć pokrętło chromowane do Twojego obecnego włącznika.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
A od Superba 2 nie pasuje?
Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
nie pasujekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
bob_best, no to poszukaj G7 bez czujnika deszcz/zmierzch i sam odpowiesz na swoje pytanie...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIbob_best, no to poszukaj G7 bez czujnika deszcz/zmierzch i sam odpowiesz na swoje pytanie...
[ Dodano: Sro 01 Kwi, 15 14:13 ]
Zamieszczone przez EnriquezTu jest z Golfa:
Do OCtavii chromowany ma numer
5E0 941 431 NJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
No właśnie zastanawiałem się czy wersja L&K czasem nie ma chromu 8)Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Wciskasz pokretlo do srodka i lekko przekrecasz w prawo i wyskakuje.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rrobertZamieszczone przez bohenZ tego co widzę w ETCE to:
- 5E0 941 431 N jest z chromem
- 5E0 941 431 M jest z chromem
a co do tego który jest z auto a który bez to nie widze tych informacji.
5E0 941 431 N - chrom + auto
5E0 941 431 M - chrom bez auto
edit - po zdjęciach O3 L&K wydaje się, że jest chromowany jak nawiewy
foto:
Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
I może stąd ta cena ~250 zł...Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezZamieszczone przez bob_bestteraz działają - co do łącza to chyba na 2 obrazki 60Mb/s wystarczy ?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz